• deutsch
  • english

Google Analytics uppdateras med PDF-export

Under de kommande veckorna kommer nya betaversionen av Google Analytics att uppdateras med två efterfrågade funktionaliteter, nämligen:

Google_Analytics_uppdateras_med_PDF-export

Bild från Google Analytics bloggen

  • Exportering av rapporter i PDF-format
  • Schemaläggning av automatiska utskick av rapporter via e-post

Detta är två bitar som jag personligen saknat väldigt mycket. Att kunna dra ut alla typer av rapporter direkt i PDF-format var en väldigt smidig och bra funktion. De rapporter som finns tillgängliga per default har sett bra ut, och varit perfekt om man snabbt behöver skicka siffror till en kollega, eller liknande, med en graf för trenden unika besökare.

Att kunna schemalägga rapportering via e-mail är också något jag saknat, då det är ett smidigt sätt att snabbt kunna skicka rapporter om den dagliga besöksdatan eller vad man nu kan tänkas vilja få för information. Mycket bra jobbat, Google! Ser fram emot när vi kommer se detta live.


Kommentarer inaktiverade.