• deutsch
  • english

Senaste nytt om Google Analytics v5

Google Analytics-bloggen har man skrivit ihop en uppdatering kring om hur det går med nyheterna i nya versionen, och vad vi kan förvänta oss.

Senaste_nytt_om_Google_Analytics_v5

Google Analytics kommer först migreras till den nya versionen för alla konton när några prioriterade funktioner är implementerade, nämligen automatiska e-mailutskick av rapporter samt PDF-exportering. Först när dessa är på plats kommer således migreringen ske, och det bedyras att det arbetas för fullt med dessa funktioner.

Jag personligen (och säkert många andra) ser fram emot att kunna exportera i PDF-format. Den nya rapportlayouten är riktigt läcker, så jag hoppas att den nya PDF-exporten blir minst lika läcker! Att även kunna få dagliga eller veckovisa rapporter automatiskt utskickade till sig är också riktigt bra för den som inte har tid att logga in i sitt Google Analytics-konto.

Glöm även inte bort allt nytt som blivit introducerat i och med Google Analytics v5, som exempelvis multi-channel funnels och funnel visualization, eller visitor flow report som den också kallas.


Kommentarer inaktiverade.