• deutsch
  • english

Google Places testas organiskt med Google Adwords utseende

Under dagen har vi uppmärksammat att Google testar ett nytt utseende för kartan som infogas från Google Places i den organiska listning. För ett par månader sedan rapporterade vi om den nya kartan som tog plats ute i högermarginalen, denna tenderar nu att försvinna för flera sökningar. Om detta är ett test eller om det är här för att stanna återstår att se.

Google_Places_testas_organiskt_med_Google_Adwords_utseende

Vad vi kan konstatera är dock att utseendet för köpt och organisk träfflista suddas ut allt mer nu när det organiska sökresultatet testas med samma utseende som Adwordsannonser exponeras med när det finns en karta adderad till annonsen.

Infälld karta

Google Places

Expanderad karta

Google Places


Kommentarer inaktiverade.