• deutsch
  • english

I spåren av Google Penguin

Nu har det snart gått två veckor sedan Google rullade ut sin nya uppdatering, Google Penguin. Uppdateringen har för avsikt att rensa upp index från sidor med låg innehållskvalitét samt sidor som varit extremt överoptimerade när det kommer till inlänkningstrategier med exakta nyckelord i för hög utsträckning.

Google Penguin Update

Vi välkomnar fler av dessa uppdateringar då vårt fokus ligger på kvalitét snarare än kvantitet. Kul att Google egentligen för första gången gör slag i saken och faktiskt gör något som de talat om en längre tid, nu efter Pandan och Pingvinen så väntar vi med spänning på nästa uppdatering som gynnar kvalitativa hemsidor.

Om du har en webbsida som håller hög kvalitét och som du anser blivit felaktigt bestraffad av den nya algoritmförändringen så kan du skicka en uppmaning till Google genom ett formulär som du hittar här.


Kommentarer inaktiverade.