• deutsch
  • english

Nu kommer True View i mobilen

True View har funnits som annonseringsalternativ på YouTube i cirka ett år och innebär att tittaren själv får välja huruvida denne vill fortsätta att titta på annonsklippet eller inte. Annonsören i sin tur betalar bara om tittaren själv väljer att se hela klippet eller minst 30 sekunder.

Nu-kommer-True-View-i-mobilen

True View kampanjer från datorer har visat på bra resultat, och eftersom de som väljer att se annonsen har visat intresse, är de mer mottagliga för företagets budskap och erbjudanden. Nu har Google valt att möjliggöra detta format även via smarthphones vilket är naturligt med tanke på att användandet av mobilen ständigt ökar.

Enligt Google visas mer än 1 av 5 klipp i mobilen.  Användandet av mobiler ökar framförallt under kvällar och helger, så True View annonseringen i mobilen är ytterligare ett sätt att nå konsumenten i rätt tid och rum.

http://googlesepress.blogspot.se/2012/09/youtube-trueview-for-mobilen-lanseras-i.html


Kommentarer inaktiverade.