• deutsch
  • english

Importera nya mätvärden från Analytics till Adwords

Du kan använda nya KPI:er (key performance indicators) för dina kampanjer och annonsgrupper som importeras direkt från Analytics, i form av nya kolumner. De nya kolumnerna som går att hämta är bounce rate, avg. visit duration samt pages/visit.

Importera-nya-maetvaerden

Förutsättningen för att du ska kunna hämta denna data är att du behöver ha kopplat ihop dina två konton. Instruktioner för hur du gör just detta, samt mer information kring de mätvärden du kan importera, hittar du på Googles hjälpcenter.

Genom att titta på dina annonsgrupper med exempelvis bounce rate som en extra kolumn kan du göra en snabb analys om hur din kampanj presterar i just den annonsgruppen.

Du har en hög klickfrekvens på en av dina annonsgrupper men du har en väldigt hög bounce rate? Det kan vara dags att se över din kampanjtext för att se om det går att optimera den, då detta kan vara ett tecken på att besökaren inte finner det den förväntar sig efter att den klickat på din annons.

Läs gärna mer om hur vi arbetar med sökmarknadsföring i form av bl.a. sponsrade länkar.


Kommentarer inaktiverade.