• deutsch
  • english

Formatändringar i TrueView

Google meddelade nyligen att de, från och med 15 april 2014, kommer att gå från tre TrueView-format till två - TrueView In-Stream och TrueView In-Display. Det innebär att TrueView In-Display och TrueView In-Search hädanefter kommer att kombineras och gå under namnet TrueView In-Display.

 

Formatändringar i TrueView

Formatändringar i TrueView

Syftet med Googles omstrukturering av det populära annonsformatet är att förenkla kampanjhantering, men det kommer inte att innebära några skillnader i exponeringsytor. Samma ytor och inställningar som var valbara i In-Search kommer fortfarande att finnas tillgängliga i det uppdaterade formatet.Vidare är tanken att TrueView-annonseringen ska baseras på hur man vill att användarna ska interagera med annonsen – antingen genom att se rörligt material i form av pre-rolls eller genom att klicka på en thumbnail – snarare än var annonsen kommer att synas.

Från och med 15 april kommer det att vara möjligt att uppgradera sina videokampanjer till den nya funktionaliteten och från och med 15 maj kommer alla kampanjer automatiskt att uppgraderas.

QUISMA väntar med spänning på vad dessa förändringar kommer att ha för resultatmässig effekt på våra videokampanjer.

YouTube true video adsKommentera

Obligatoriska fält är märkta (*)