• deutsch
  • english

Ny rapport i Analytics för videokampanjer

Det kommer snart vara möjligt att i Google Analytics se en rapport för aktiva videokampanjer i AdWords. Syftet är att man som användare ska få en bättre och tydligare överblick i hur ens egna TrueView-annonser presterar.

Ny rapport i Analytics för videokampanjer

Ny rapport i Analytics för videokampanjer

I rapporten kommer man att kunna se TrueView-statistik som paid views, cost per view och website click. Den kommer även att inkludera data kring engagement som visar hur användaren väljer att integrera med både TrueView-annonser och annonsörens egna webbplats.

För att se statistiken i Analytics behöver man länka ihop sitt AdWords-konto med sitt Analytics-konto och även aktivera auto-tagging i AdWords.

Google kommer att introducera den nya rapporten i Analytics inom de närmaste dagarna.

 Kommentera

Obligatoriska fält är märkta (*)